Algemeen

Alles over Amazon klantenservice

Direct contact met de Amazon klantenservice dankzij KlantenserviceGids.nl

Heeft u een vraag over een besteld artikel bij Amazon? Of wilt u een klacht indienen omdat een product niet geleverd is? KlantenserviceGids.nl brengt u eenvoudig en snel in contact met de Amazon klantenservice. Bedrijven en organisaties maken het vaak niet gemakkelijk om met de klantenservice in contact te komen. Telefoonnummers en adressen staan bijvoorbeeld op verschillende pagina´s of zijn simpelweg onvindbaar. KlantenserviceGids.nl biedt een helpende hand door op één centrale plek alle contact informatie van bedrijven te plaatsen. Zo vindt u binnen een paar seconden het PostNL telefoonnummer om vragen over de bezorging van een pakket te stellen, of neemt u met ABN AMRO contact op voor uw bankzaken. Ook vindt u contactgegevens in de database als het Basic Fit telefoonnummer of de FBTO contact informatie. Lees snel verder hoe u met de Amazon klantenservice in contact komt.

Met Amazon contact, het Amerikaanse e-commercebedrijf

In 1994 startte Jeff Bezos Amazon in Seattle. Als een van de eersten in de Verenigde Staten zorgde het e-commercebedrijf ervoor dat goederen in grote schaal via het internet verkocht konden worden. De onderneming bleek een immens succes; in 2021 behaalde Amazon een omzet van maar liefst 470 miljard dollar. Vanaf 2014 beschikt Amazon ook over vestigingen in Nederland, onder meer voor e-books. Verder is Amazon ondertussen uitgebreid met een film- en televisiestudio onder de naam Amazon Studios, beschikt het bedrijf over de streamingsdiensten Prime Video, Amazon Prime en Amazon Music en downloadt u apps in de Amazon Appstore. Daarnaast is Amazon de eigenaar van de Internet Movie Database (IMDb), A9.com en Alexa Internet. Met zo´n enorme organisatie is een Amazon klantenservice onmisbaar.

Met Amazon Nederland contact opnemen

Om met Amazon contact op te nemen, heeft u de keuze uit verschillende opties. Zo bereikt u zowel de Nederlandse als Engelse Amazon klantenservice via het Amazon telefoonnummer 0800 0224059. De Amazon klantenservice is op dit telefoonnummer 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Daarnaast belt u met het internationale telefoonnummer voor al uw vragen, opmerkingen of klachten voor Amazon. Hiervan is het telefoonnummer +44 20 3020 2000.

Met Amazon in contact via de website

Alvorens u contact met Amazon opneemt, is het handig om eerst de website van het e-commercebedrijf te bezoeken. Hierop vindt u namelijk een pagina met Hulp-onderwerpen waar veelgestelde vragen aan bod komen. Zo traceert u uw pakket, zendt u een verkeerd gestuurd artikel retour of leest u hoe u een cadeaubon kunt verzilveren. Binnen uw eigen account werkt u uw persoonsgegevens bij, betaalt u facturen, wisselt u cadeaubonnen in of verlengt u uw Amazon Prime abonnement. Bovendien kunt u binnen uw eigen account contact met Amazon opnemen via de online chat. Omdat de online chat niet over een specifieke taaloptie beschikt, kunt u uw vragen niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels stellen aan de Amazon klantenservice. Daarnaast stelt u uw vragen aan de Amazon klantenservice gemakkelijk via de e-mail op customerservice@amazon.com.

Contact met de Amazon klantenservice via de sociale media

Net als diverse andere bedrijven is de Amazon klantenservice ook aanwezig op de sociale media. Zo stelt u uw vragen aan het webcare team van Amazon op het account @Amazon__NL of neemt u contact met Amazon op Facebook op bij het account @Amazon.nederland.

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Amazon klantenservice

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 15-04 t/m 21-04-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Amazon klantenservice
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *