Algemeen

Alles over Cheaptickets contact

Cheaptickets

Bij Cheaptickets.nl kan je snel en makkelijk een ticket boeken voor je volgende vakantie. Misschien ga je op wintersport of wil je juist genieten van de zon. Maar helaas gaat er ook wel eens iets mis met je ticket of wil je iets wijzigen. Dan neem je contact op met de klantenservice van Cheaptickets. Wij hebben alle contactgegevens voor je verzameld, zodat je zelf kan kiezen hoe je contact opneemt.
Wist je trouwens dat je bij ons ook de Royal Air Maroc contact gegevens en het telefoonnummer van de Essent klantenservice vindt? Ook als je contact wil met WE Fashion of Vistaprint, vertellen wij je hoe je dat kan doen.

Cheaptickets

Bij Cheaptickets kan je de prijzen van verschillende tickets vergelijken. Je vult in vanaf welk vliegveld je wil vertrekken en waar je naartoe wil. Kies dan nog een datum uit en Cheaptickets gaat voor je op zoek. Je krijgt een overzicht met de tickets en de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Voor vragen kan je terecht bij de klantenservice. Hier vind je bijvoorbeeld de actuele tijden van je vlucht en kan je je tickets opzoeken. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis.

Cheaptickets contact gegevens

Er zijn verschillende manieren om met Cheaptickets contact op te nemen. Je kan bijvoorbeeld chatten met Cheaptickets. Dit kan in het Nederlands tijdens de openingstijden. Het Cheaptickets contact center is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Buiten de openingstijden kan je ook chatten met je vragen, maar dan kan dat alleen in het Engels. Je kan je vragen aan de Cheaptickets klantenservice ook stellen via Facebook Messenger. Op de website van Cheaptickets vind je bovendien de veel gestelde vragen. Misschien kan je hier het antwoord op je vraag al vinden.

Hoe kan ik met Cheaptickets bellen

De Cheaptickets klantenservice is niet meer telefonisch te bereiken voor vragen of problemen. Je kan alleen nog via de chat, e-mail of het contactformulier contact opnemen. Bij dringende problemen kan je wel het noodnummer van Cheaptickets bellen. Dit nummer vind je op de bevestiging van je order en op je ticket. Dit nummer is alleen voor noodgevallen. Als je gewoon een vraag hebt of iets wil wijzigen, zullen ze je via dit nummer niet kunnen helpen.

  Bel nu
Dienst Klantenservicegids BV [Honderd cpm ook na doorverbinden max 55 euro]
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Cheaptickets contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 27-03 t/m 02-04-2023

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Cheaptickets contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *