Algemeen

Alles over Contact Spits

Contact met Spits dankzij KlantenserviceGids.nl

Wilt u meer informatie over een artikel dat in de Spits gestaan heeft? Of wilt u een opmerking of vraag sturen naar een van de columnisten in de krant? KlantenserviceGids.nl brengt u in contact met allerlei bedrijven en organisaties in heel Nederland. Ondernemingen maken het consumenten vaak onnodig moeilijk om contact met de klantenservice van het bedrijf op te nemen. KlantenserviceGids.nl heeft daarom de contactinformatie van duizenden bedrijven verzameld op één website. Met een eenvoudige zoekopdracht belt u direct met het PostNL telefoonnummer, de Score klantenservice, de Schiphol klantenservice of het Hollandsnieuwe contact nummer. Lees verder hoe u met Spits contact op kunt nemen.

 

Contact met Spits, de gratis Nederlandse krant

De eerste Spits werd op 21 juni 1999 uitgebracht, tegelijkertijd met de Metro. Vervolgens werd de gratis krant op alle weekdagen uitgedeeld aan met name reizigers in het openbaar vervoer. De krant was een onderdeel van Telegraaf Media Groep. Na verloop van tijd werd de Spits samengevoegd met de Metro. Uiteindelijk ging de Spits door als Metro XL in 2015. Met Spits is het dan ook niet mogelijk om contact op te nemen, aangezien de krant niet meer bestaat.

 

Contact opnemen met Nederlandse dagbladen

Benieuwd van welke kranten u wel de klantenservice kunt bereiken via KlantenserviceGids.nl? Neem bijvoorbeeld met De Gelderlander contact op om uw nieuwtjes, tips of adviezen te delen met de redactie. Daarnaast vindt u op de website KlantenserviceGids.nl contact gegevens voor diverse andere kranten, zoals de Telegraaf en het Algemeen Dagblad.

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Contact Spits

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 20-05 t/m 26-05-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Contact Spits
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *