Algemeen

Alles over De Gelderlander contact

Snel met De Gelderlander contact via KlantenserviceGids.nl

Wilt u abonnee worden van De Gelderlander of wilt u juist met De Gelderlander contact opnemen om uw kranten abonnement te beëindigen? Met KlantenserviceGids.nl haalt u binnen een handomdraai de correcte contactinformatie in huis. Bedrijven hebben namelijk de neiging om adressen en telefoonnummers voor klanten lastig neer te zetten, waardoor het u veel moeite kost om een medewerker van de klantenservice aan de lijn te krijgen. Op KlantenserviceGids.nl vindt u op één overzichtelijke website direct de gegevens waarnaar u op zoek bent. Zo heeft u gelijk met Groupon contact, belt u met het PostNL telefoonnummer, regelt u uw energiezaken met Innova Energie contact of belt u met de Schiphol klantenservice. Lees snel verder hoe u met De Gelderlander contact opneemt.

 

Met De Gelderlander contact, de regionale ochtendkrant

Sinds 1982 verschijnt De Gelderlander iedere ochtend met een nieuwe editie. De regionale krant die gedrukt wordt in Apeldoorn, is een geliefd dagblad in een groot deel van Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht en Limburg. De hoofdredactie bevindt zich in Nijmegen. Het postadres van de krant is Hoofdkantoor De Gelderlander, Kaapstander 24, 6541 EX Nijmegen.

 

Contact met De Gelderlander vanwege ontbreken krant

Heeft u door een storing bij De Gelderlander geen krant ontvangen? U geeft in dat geval een melding door via de website van De Gelderlander, op www.dg.nl/geenkrant. Ook kunt u het De Gelderland telefoonnummer bellen op 088 – 0561 550. U krijgt in dat geval restitutie voor de krant en heeft de mogelijkheid om de editie te lezen door middel van de e-paper. Op de zaterdag ontvangt u een e-mail met rechtstreekse toegang tot de e-paper. Ook krijgt u een tegoedbon waarmee u de mogelijkheid heeft om een zaterdagkrant in de winkel te halen.

 

Met De Gelderlander contact opnemen voor overige vragen

Heeft u een vraag over een artikel in de krant of wilt u uw abonnement wijzigen? Neem dan met De Gelderlander klantenservice contact op via het telefoonnummer 088 – 0561505. Dit De Gelderlander telefoonnummer belt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 21:00 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. U betaalt bij dit De Gelderlander telefoonnummer de gebruikelijke belkosten.

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht De Gelderlander contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 15-04 t/m 21-04-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

De Gelderlander contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *