Algemeen

Alles over Contact E.ON

Snel en eenvoudig contact met E.ON

Wilt u meer weten over de jaarnota of hoe u uw persoonlijke gegevens kunt wijzigen bij E.ON? Dankzij KlantenserviceGids.nl neemt u eenvoudig en snel contact op met E.ON over uw energievragen. KlantenserviceGids is in het leven geroepen om klanten gemakkelijker met klantenservices van bedrijven en organisaties te verbinden. Veel instellingen maken het klanten onnodig lastig om hen te bereiken, door telefoonnummers van klantenservices op onbereikbare locaties te plaatsen. Het team van KlantenserviceGids.nl zet zich daarom in om de grootste verzamelportal van contactgegevens bij elkaar te brengen. Zo neemt u met Univé contact op over uw verzekeringen, belt u met het PostNL telefoonnummer om de status van uw bezorging te controleren en regelt u met het Flixbus telefoonnummer uw busreis. Lees snel verder hoe u contact met E.ON kunt opnemen.

Contact met E.ON, een van Europa´s grootste energiebedrijven

De Duitse energieleverancier E.ON ontstond in 2000 door een fusie van de bedrijven VIAG en VEBA. Dankzij deze fusie werd E.ON een van de grootste energiebedrijven wereldwijd, met sterke marktposities op het gebied van gas en elektriciteit in Europa. Het energieconcern is werkzaam in Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Scandinavië. Vanaf juni 2020 is Essent een onderdeel geworden van E.ON Group. Samen met 70.000 medewerker voorziet de energieleverancier energieproducten voor maar liefst 50 miljoen cliënten. Vanwege de belangrijke rol die het energiebedrijf speelt, zien zij het als hun taak om duurzame energie veilig en betaalbaar te realiseren. Het milieu en de klanten hebben de hoogste prioriteit voor het bedrijf. Vanwege deze doelstellingen is een goede E.ON klantenservice dan ook onmisbaar.

E.ON bellen voor uw vragen

Wilt u graag persoonlijk advies over uw energiezaken? Neem dan contact op met het telefoonnummer van de E.ON klantenservice. U kunt E.ON bellen op 0900-0691. Het E.ON telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur bereikbaar. U betaalt 45 eurocent per gesprek. Houd er hierbij wel rekening mee dat de gemiddelde wachttijd op werkdag zo´n drie minuten is.

Regel uw energiezaken via de website

Alvorens u contact met E.ON opneemt voor uw vragen, opmerkingen of klachten, is het handig om een kijkje te nemen op de website van E.ON. Hier vindt u namelijk een webpagina met veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Zo leest u hier wat u als klant kunt verwachten van E.ON, uit welke onderdelen uw factuur bestaat en hoe u uw jaarnota kunt inzien. Verder regelt u veel energiezaken binnen uw eigen account op de website. Zo geeft u uw meterstanden door, past u uw persoonlijke gegevens aan als u gaat verhuizen of vindt u hier informatie over uw verbruik. Ook leest u hoe E.ON zich inzet voor duurzame energie en groene elektriciteit.

Contact met E.ON op sociale media

Met een enthousiast webcare team is E.ON vertegenwoordigd op de sociale media. Zo stelt u uw vragen op Facebook en Twitter onder @EONBenelux. Verder kunt u uw vragen ook stellen via het online contactformulier op de website van het energiebedrijf, waardoor u geen hinder ondervindt van de wachtrij tijdens E.ON bellen. Ook kunt u een brief sturen naar de E.ON klantenservice. Het postadres is Postadres Consumenten, Postbus 2402, 5600 CK Eindhoven. Daarnaast beschikt E.ON over een balie waardoor u met een medewerker van de E.ON klantenservice kunt spreken. U bezoekt hiervoor Dr. Holtroplaan 2-28 in Eindhoven. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur.

 

  Bel nu
Dienst Klantenservicegids BV [Honderd cpm ook na doorverbinden max 55 euro]
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Contact E.ON

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 20-03 t/m 26-03-2023

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Contact E.ON
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *