Algemeen

Alles over Flixbus telefoonnummer

Bel met het Flixbus telefoonnummer dankzij KlantenserviceGids.nl

Zoekt u informatie over de busreizen van Flixbus of wilt u uw boeking beheren? Met KlantenserviceGids.nl haalt u binnen een handomdraai de correcte contactinformatie van bedrijven en organisaties in huis. Bedrijven zetten contactgegevens veelal onduidelijk op hun website, waardoor het u tijd en moeite kost om de juiste informatie te vinden. KlantenserviceGids.nl zet voor u de klantenservices van instanties op een rij. In een handig verzamelportal vindt u onder meer het PostNL telefoonnummer om vragen te stellen over uw bezorging, het Essent klantenservice nummer om over een energiestoring te bellen of de FBTO contact gegevens om informatie over verzekeringen aan te vragen. Meer weten over de Flixbus klantenservice? Bekijk meteen de website van KlantenserviceGids.nl voor meer inlichtingen.

Contact met Flixbus, de groene mobiliteitsaanbieder

Vanaf het moment dat het Duitse spoorwegmonopolie in 2013 werd opgeheven, richtte drie jonge ondernemers in München de FlixBus op. Dankzij de busreizen van het Duitse bedrijf werd duurzaam reizen betaalbaar en comfortabel. Na de fusie van Flixbus met MeinFernbus werd Flixbus de marktleider in Duitsland. De combinatie van het internet, de technologie en het openbaar vervoersbedrijf creëerde voor het bedrijf de mogelijkheid om een gigantisch buswerk in Europa op te bouwen. Het eenvoudige boekingsproces en het gevarieerde aanbod maken dat miljoenen reizigers voor weinig geld de wereld kunnen ontdekken. Doordat de bussen bovendien aangenaam zijn ingericht, vormen zij een prettig alternatief voor individueel vervoer. De gigantische groei van het bedrijf betekent dat er uiteraard een goed functionerende Flixbus klantenservice noodzakelijk is.

Flixbus telefoonnummer voor uw vragen

Wilt u graag persoonlijk contact voor het stellen van uw vraag, dan neemt u contact op met het Flixbus telefoonnummer 085-8881843. Wanneer u met Flixbus gaat bellen, krijgt u een medewerker aan de lijn in het Duits of Engels. Heeft u als pers een vraag aan Flixbus? Bel dan het Flixbus telefoonnummer +49 (0) 30 300 137 300. Veel zaken kunt u echter eenvoudig zelf regelen via de website van Flixbus, zoals het wijzigen van uw boeking.

Handige informatie op de Flixbus website

Voordat u echter contact opneemt met het Flixbus telefoonnummer, raden we u aan om de website van het bus vervoersbedrijf te bezoeken. Op uw account kunt u namelijk zelf al veel zaken rondom uw reis regelen. U beheert en wijzigt uw boeking of selecteert aanvullende opties als u bijvoorbeeld uw fiets of extra bagage wilt vervoeren. Ook ziet u dankzij het GPS-tracking systeem eenvoudig en snel wat de actuele reisinformatie is. Verder biedt de website een overzicht met veelvoorkomende vragen. Deze vragen zijn verdeeld in uiteenlopende categorieën waardoor u direct het gewenste antwoord kunt vinden.

Overige methoden voor contact met Flixbus

U bereikt Flixbus op sociale media als Facebook en Instagram onder @FlixBus. Verder kunt u een e-mail sturen naar service@flixbus.nl. Een brief verstuurt u naar het postadres FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 München.

 

  Bel nu
Flixbus telefoonnummer
Dienst Klantenservicegids BV [100cpm ook na doorverbinden]

Overzicht Flixbus telefoonnummer

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 05-12 t/m 11-12-2022

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Flixbus telefoonnummer
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *