Algemeen

Alles over Flying blue contact

Snel met Flying Blue contact dankzij KlantenserviceGids.nl

Wilt u zich aanmelden voor Flying Blue, heeft u vragen over hoe u de Miles kunt besteden of wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? KlantenserviceGids.nl verbindt klanten met bedrijven door het verstrekken van de juiste contactgegevens. Bedrijven zetten vaak onnodig lastig hun contactinformatie neer, waardoor het voor klanten niet eenvoudig is om de goede medewerker aan de telefoon te krijgen. KlantenserviceGids.nl heeft daarom een grote database met telefoonnummers en adressen verzameld om klanten hierbij zoveel mogelijk tegemoet te komen. Met een paar klikken op de knop belt u het PostNL telefoonnummer, het Sociale Verzekeringsbank contact nummer, de Beko klantenservice of het Enexis contact nummer. Lees snel verder hoe u de Flying Blue klantenservice eenvoudig kunt bereiken.

 

Met Flying Blue contact, het loyaliteitsprogramma binnen de luchtvaart

Met Flying Blue maakt u gebruik van het loyaliteitsprogramma van luchtvaartorganisaties als Air France, KLM en Transavia. Zodra u een vliegreis maakt, spaart u Miles die u vervolgens kunt inwisselen voor leuke rewards. Zo krijgt u onder meer korting op volgende vliegreizen, winkelt u met exclusief voordeel bij uw favoriete winkels en hotels en maakt u gebruik van handige aanbiedingen. Flying Blue is volledig gratis. Bovendien geldt dat hoe meer u vliegt met het Flying Blue programma, des te meer aanbiedingen u ontvangt. Iedere deelnemer aan het loyaliteitsprogramma start als Explorer. Vervolgens ontvangt u gedurende uw reizen Experience Points, waarmee u in een hoger niveau terechtkomt. Volgend op de Explorer status komen achtereenvolgens de Silver, Gold en Platinum status. Ieder niveau binnen het Flying Blue programma beschikt over zijn eigen exclusieve deals en kortingen. Voor een soepel verloop van het programma mag een goed functionerend KLM Flying Blue contact informatienummer uiteraard niet ontbreken.

 

KLM Flying Blue bellen voor uw vragen

Heeft u een dringende vraag over KLM Flying Blue waarvoor u graag persoonlijk contact wenst met een medewerker van de Flying Blue klantenservice? Neem in dat geval contact op met het KLM Flying Blue telefoonnummer +31 204747747. U kunt Flying Blue bellen op zaterdag tot woensdag van 08:00 tot 20:00 uur en op donderdag van 08:00 tot 17:30 uur. Voor Flying Blue bellen betaalt u de gebruikelijke belkosten.

 

Met Flying Blue contact via de website

Wilt u uw vragen liever schriftelijk stellen? Log dan in op uw account op de website van Flying Blue en verzendt eenvoudig een e-mail via het online contactformulier. De Flying Blue klantenservice beantwoordt uw vragen zo spoedig mogelijk.

 

Flying Blue contact op de sociale media

Flying Blue is aanwezig op de sociale media om u te voorzien van het laatste nieuws rondom het loyaliteitsprogramma. U kijkt hiervoor op Facebook onder @FlyingBlueOfficial of op Instagram onder @FlyingBlue.

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Flying blue contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 08-07 t/m 14-07-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Flying blue contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *