Algemeen

Alles over Friesland bank klantenservice

Contact met de Friesland Bank klantenservice doet u via KlantenserviceGids.nl

Heeft u een vraag over veilig bankieren of het blokkeren van uw pinpas aan de Friesland Bank klantenservice? KlantenserviceGids.nl is een verzamelportal met contactgegevens van allerlei bedrijven in Nederland. Ondernemingen zetten, soms onbewust, gegevens voor klanten onnodig ingewikkeld op hun website, waardoor het veel tijd en moeite kost om de juiste medewerker van een klantenservice aan de lijn te krijgen. Met KlantenserviceGids.nl vindt u binnen enkele seconden de juiste telefoonnummers en adressen van het gewenste bedrijf. Zo belt u met het PostNL telefoonnummer voor de levering van een pakket, neemt u met FBTO contact op over uw verzekering, zoekt u telefonisch contact met Google op over uw Gmail account en belt u de BCC klantenservice voor het retourneren van een product. Lees verder hoe u met Friesland Bank in contact komt.

 

Met Friesland Bank contact, de bank van noordelijk Nederland

De eerste vestiging van Friesland Bank werd in 1913 geopend met de naam Coöperatieve Zuivelbank. Na een aantal wijzigingen werd de dienstverlener in 1970 omgedoopt tot de Friesland Bank. De bank heeft zich altijd gericht op het verlenen van een hoge kwaliteit in het noorden van Nederland. Ondertussen is de bank echter een 100 procent dochteronderneming van de Rabobank, waardoor alle elementen van de Friesland Bank zijn vervangen.

 

De Friesland Bank klantenservice bereiken

Als u contact op wilt nemen met de Friesland Bank klantenservice, kunt u tegenwoordig voor uw vragen terecht bij de Rabobank. Op de website van deze bank vindt u per onderwerp allerlei handige vragen en antwoorden, zodat uw vragen veelal snel beantwoord worden. Zo leest u hoe u een rekening kunt openen, hoe u een betaalpakket kunt aanpassen, wat u moet doen bij een gestolen of verloren pinpas en op welke manier u veilig kunt internetbankieren. Verder kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via de online chat uw vragen stellen voor de Friesland Bank. Op de website van de Rabobank stelt u uw vragen aan de Virtuele Assistent van de bank. Als het niet lukt om uw vraag te beantwoorden, verbindt de assistent u door aan een medewerker van de bank.

 

De Friesland Bank klantenservice bellen voor uw dringende vragen

Lukt het niet om online uw vragen te beantwoorden, dan neemt u met de Friesland Bank contact op door te bellen met de Rabobank. Voor algemene vragen over sparen, lenen, hypotheken of klachten belt u naar het telefoonnummer 088 722 66 00. U kunt voor de services van Friesland Bank bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur. Heeft u direct hulp nodig bij uw bankzaken? Bel dan de Alarmlijn van de Rabobank op 088 722 66 00. Dit telefoonnummer is dagelijks en 24 uur per dag bereikbaar.

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Friesland bank klantenservice

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 19-02 t/m 25-02-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Friesland bank klantenservice
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *