Algemeen

Alles over KPN hoofdkantoor contact

Meteen met het KPN hoofdkantoor contact via KlantenserviceGids.nl

Wilt u een vraag, opmerking of klacht indienen bij het KPN hoofdkantoor? KlantenserviceGids.nl verbindt u eenvoudig en snel met de KPN hoofdkantoor contact informatie. Bedrijven en instellingen zetten veelal telefoonnummers en adressen voor cliënten op een lastig te vinden plek. Hierdoor moet u veel tijd en moeite steken in het beantwoorden van uw probleem. KlantenserviceGids.nl biedt klanten een helpende hand door alle klantenservice informatie van bedrijven binnen één centrale verzamelportal te brengen. Zo neemt u met UPS contact op voor vragen over de bezorging, regelt u met Basic Fit contact de wijziging van uw sportabonnement of lost u een Vodafone storing op met de klantenservice. Lees snel verder hoe u met het KPN hoofdkantoor contact opneemt.

Met het KPN hoofdkantoor contact voor uw telefonie, internet of televisie

KPN is een van de grootste telecommunicatie leveranciers van Nederland. KPN, dat een afkorting is voor Koninklijke KPN N.V., biedt zowel aan particulieren als zakelijke klanten volledige telecommunicatie- en ICT oplossingen. Zo ontvangt u van KPN internet, televisie en (mobiele) telefonie. KPN werd in de helft van de negentiende eeuw opgericht. Sindsdien is het telecommunicatiebedrijf aanzienlijk gegroeid, waarbij KPN tegenwoordig zelfs de marktleider is op het gebied van mobiele telefonie. Miljoenen cliënten maken dagelijks gebruik van KPN, of een van de aan KPN verbonden merken als Hi, Telfort of Simyo. Met zo´n grote organisatie is een hoofdkantoor KPN klantenservice onmisbaar.

Hoofdkantoor KPN telefoonnummer voor persoonlijk advies

Heeft u een dringende vraag aan waar u contact voor met het KPN hoofdkantoor wilt? Of spreekt u het liefst persoonlijk met de hoofdkantoor KPN klantenservice? Neem dan contact op met het hoofdkantoor KPN telefoonnummer 070-3434343. Het KPN hoofdkantoor bellen bedraagt het lokale tarief. Als u een vraag over uw KPN mobiel aan de klantenservice wilt stellen, belt u vanaf een KPN mobiel gratis naar het telefoonnummer 1200. Vanaf een andere telefoon is het telefoonnummer 0800-0105. Ook kunt u met KPN bellen vanuit het buitenland op het telefoonnummer +31 6 12001200. U betaalt voor dit KPN hoofdkantoor telefoonnummer dan het tarief voor bellen uit het buitenland. Heeft u een vraag over internet, bellen of televisie van KPN? dan belt u met het gratis hoofdkantoor KPN telefoonnummer 0800-0402.

Uw vragen beantwoord met de KPN website

Voordat u het hoofdkantoor KPN telefoonnummer belt, is het een aanrader om eerst een bezoek te brengen aan de website van KPN. De Servicepagina van de hoofdkantoor KPN klantenservice biedt namelijk allerlei informatie over vragen die vaak aan de medewerkers gesteld worden. Zo vindt u hier de status van uw bestelling, past u zelf uw persoonsgegevens aan, betaalt u nota´s of verlengt u uw internetabonnement. Kampt u daarnaast met een storing van het KPN hoofdkantoor waarvoor contact wilt? Op de website van KPN heeft u de mogelijkheid om uw postcode in te vullen. Vervolgens staat op de website aangegeven of er geplande werkzaamheden of een storing aanwezig is. Als de storing niet staat aangegeven, kunt u natuurlijk met het hoofdkantoor KPN bellen.

Online met het KPN hoofdkantoor contact

De hoofdkantoor KPN klantenservice is bereikbaar op diverse sociale media, zoals Facebook en Twitter. Zowel op Facebook als op Twitter is het account om met het KPN hoofdkantoor contact op te nemen @KPN. Daarnaast kunt u uw vragen stellen op het KPN forum. KPN klanten geven elkaar op de KPN community allerlei informatie, zodat u samen de problemen kunt oplossen.

Overige methodes voor KPN hoofdkantoor contact

Wilt u uw vraag, opmerking of klacht schriftelijk indienen? In dat geval verstuurt u een brief naar het postadres Postbus 25110, 3001 HC Rotterdam. Ook is het mogelijk om het hoofdkantoor van de KPN persoonlijk te bezoeken. Aan de hand van een vooraf gemaakte afspraak handelt u uw kwestie met een medewerker van de KPN hoofdkantoor klantenservice af. Om het KPN hoofdkantoor te bezoeken, gaat u naar Wilhelminakade 123, 3072 AP Rotterdam.

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht KPN hoofdkantoor contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 15-04 t/m 21-04-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

KPN hoofdkantoor contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *