Algemeen

Alles over Metro contact

Uw vragen snel beantwoord met Metro contact

Heeft u vragen en opmerkingen over de Metro? Of wilt u adverteren in het dagblad? KlantenserviceGids.nl helpt u om met Metro in contact te komen. Bedrijven en organisaties maken het u veelal onnodig lastig om contact op te nemen met de klantenservice. Om u veel tijd en moeite te besparen, verzamelt KlantenserviceGids.nl de gegevens van allerlei instanties in één centrale database. Met een paar klikken op de knop vindt u direct het PostNL telefoonnummer, de Primera klantenservice, de Amazon klantenservice en het telefoonnummer voor een Vodafone storing. Lees snel verder hoe u met Metro in contact kunt komen.

Metro contact, het populaire gratis dagblad

In 1999 was de eerste uitgave van de Nederlandse Metro door Metro Holland een feit. Het gratis dagblad werd in heel Nederland verspreid, met name op stations, in treinen en in bussen. De Metro is dan ook veelal populair bij forenzen. Op 20 maart 2020 werd de papieren krant voortgezet in een online versie. De Metro verschijnt van maandag tot en met vrijdag. Metro is bovendien internationaal; in maar liefst 19 verschillende landen lezen mensen de Metro in allerlei talen. Metro krijgt met name inkomsten door het verkopen van advertenties. In de digitale editie van de Metro vindt u een verscheidenheid aan artikelen uit eigen nieuwsgaring, maar leest u uiteraard ook hoe u met Metro contact op kunt nemen.

Met Metro contact voor persoonlijk contact

Voor Metro is het essentieel dat haar lezers tevreden zijn met het dagblad. Daarom besteedt het dagblad een enorme hoeveelheid aandacht aan de Metro klantenservice. Wilt u persoonlijk contact met Metro om uw vragen, opmerkingen, complimenten of klachten in te dienen? Neem dan contact op met het Metro telefoonnummer 020-5114000. Voor het bellen met Metro betaalt u de lokale gesprekskosten.

Contact met Metro via de website

De Metro wil u informeren met betrouwbare informatie, grappige nieuwsfeitjes delen of prikkelen met verhalen van echte mensen. Heeft u een nieuwstip voor de redactie? Dan neemt u contact met Metro op via het e-mailadres nieuwsredactie@metronieuws.nl. Ook kunt u zich via de website van Metro aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief ontvangt u iedere dinsdag en donderdag om 16:00 uur op uw e-mailadres.

Met de Metro contact op de sociale media

Uiteraard is de Metro klantenservice vertegenwoordigd op de sociale media. Het webcare team van Metro reageert op uw vragen op zowel Twitter, Facebook als Instagram onder het account @Metro.

Een brief sturen naar Metro

Wilt u graag een brief sturen naar Metro? Verstuur uw post in dat geval naar het postadres Postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Uiteraard kunt u ook bij het dagblad op bezoek gaan. Het bezoekadres is Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam.

 

  Bel nu
Dienst Klantenservicegids BV [Honderd cpm ook na doorverbinden max 55 euro]
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Metro contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 30-01 t/m 05-02-2023

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Metro contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *