Algemeen

Alles over Paylogic klantenservice

Direct contact met de Paylogic klantenservice via KlantenserviceGids.nl

Heeft u een vraag over de werkwijze van de e-tickets van Paylogic? Of wacht u op de restitutie van het aankoopbedrag bij een geannuleerd evenement? KlantenserviceGids.nl zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd de juiste medewerker van de Paylogic klantenservice aan de telefoon hebt. Op onze website vindt u een uitgebreide database aan klantenservices van bedrijven en organisaties in Nederland. Zo belt u met het PostNL telefoonnummer, bereikt u eenvoudig de Bol.com klantenservice, vraagt u of er een storing bij ING is en wijzigt u uw energiecontract bij de Essent klantenservice. Lees snel verder hoe u uw dringende vragen aan de Paylogic klantenservice kunt stellen.

De Paylogic klantenservice: een onmisbare schakel bij e-tickets

Sinds de oprichting van Paylogic is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke schakel tussen bezoekers en evenementen. Paylogic biedt organisatoren van evenementen namelijk de mogelijkheid om e-tickets te verkopen via hun eigen website. Binnen tien jaar is Paylogic dankzij de vernuftige technologie en lage transactiekosten uitgegroeid tot een van de marktleiders op dit gebied. Naast het aanbieden van e-tickets heeft Paylogic zijn diensten uitgebreid. Zo geeft Paylogic informatie over restaurants in de omgeving en aanwezige openbaar vervoer opties, kunt u merchandise van het evenement aanschaffen of boekt u een overnachting bij het evenement. Uiteraard is Paylogic customer service een must bij een onderneming die op zo´n groot terrein actief is.

Het Paylogic telefoonnummer bellen voor uw vragen

Heeft u graag persoonlijk contact met Paylogic om uw vragen te laten beantwoorden, dan kunt u met Paylogic bellen op het telefoonnummer 0900–72956442. Dit Paylogic telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Het Paylogic bellen kost 45 eurocent per minuut.

Contact met Paylogic via de website

Voordat u gaat bellen naar Paylogic, is het een aanrader om eerst de website van het bedrijf te bezoeken. Hier vindt u namelijk een pagina met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in categorieën over onder meer uw bestelling, het kopen van tickets en restituties. Zo verspilt u geen tijd en kosten aan het bellen naar de Paylogic klantenservice. Bovenin de zoekbalk geeft u uw vraag of evenement op, zodat u direct de bijpassende onderwerpen kunt inzien. Heeft u vragen die specifiek met uw evenement te maken hebben? Veelal vindt u hierover informatie in uw persoonlijke account. Deze persoonlijke omgeving bezoekt u via de knop ´bestelling beheren´ in de bevestigingsmail die u gekregen heeft.

Chatten of online contact formulier voor Paylogic klantenservice

Als u uw vraag niet kunt vinden tussen de veelgestelde vragen, kunt u met Paylogic contact opnemen door te chatten met de klantenservice op de website. Deze chat is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09:00 en 17:00 uur. Aangezien er veel vragen op deze wijze gesteld worden, kan het voorkomen dat de chat niet direct beschikbaar is. U kunt het in dat geval uiteraard op een later moment weer proberen. Ook kunt u uw vraag stellen aan de Paylogic klantenservice door het online contactformulier in te vullen.

  Bel nu
Klantenservicegids © 110cpm
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Paylogic klantenservice

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 29-05 t/m 04-06-2023

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Paylogic klantenservice
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *