Algemeen

Alles over Renewi contact

Makkelijk en snel met Renewi contact via KlantenserviceGids.nl

Heeft u een vraag over uw afval of wilt u weten hoe Renewi grondstoffen uit het afval weet te winnen? KlantenserviceGids.nl brengt u eenvoudig met Renewi in contact. Op onze website vindt u een uitgebreide verzamelportal met klantenservice gegevens van allerlei bedrijven in Nederland. Zo belt u met het PostNL telefoonnummer voor de status van uw bezorging en neemt u met FBTO contact op voor vragen over uw verzekering. Ook heeft u met Basic Fit contact voor uw sportabonnement of belt u met de Essent klantenservice voor uw energierekening. Lees snel verder hoe u met Renewi in contact komt.

Met Renewi contact voor uw afvalverwerking

Na een fusie van Van Gansewinkel Groep B.V. met Shanks group plc ontstond in 2017 Renewi. Het bedrijf houdt zich bezig met afvalverwerking en recycling, waarvoor het uiteenlopende vormen van afval inzamelt. Vervolgens creëert Renewi hier nieuwe grondstoffen van, zoals gerecycled glas, metaal, papier, kunststof, hout, compost, bouwstoffen en energie. Deze vorm van circulaire economie is niet alleen een waardevolle kracht binnen de economie, maar ook een prachtige bijdrage aan het milieu. Tegenwoordig zijn er maar liefst 8000 medewerkers actief bij Renewi, verspreid over 198 vestigingen in 9 landen, zowel in Europa als Noord-Amerika. In Nederland en België worden echter de kernactiviteiten van het bedrijf uitgevoerd. Voor een zodanig groot bedrijf is een goed functionerende Renewi klantenservice een must.

Uw afvalzaken regelen op de website van Renewi

Wilt u weten in welke vuilniscontainer u bepaalde afvalstoffen moet afvoeren of op welke plek u uw container moet plaatsen voor de afvaldienst? Op de website van Renewi vindt u een pagina met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Door de enorme hoeveelheid informatie is het veelal niet meer nodig om met Renewi contact op te nemen. Daarnaast beheert u binnen uw eigen online account MyRenewi uw afvalzaken. Bestel een container voor een verbouwing, lees wat u met chemisch en gevaarlijk afval moet doen en kom alles te weten over hoe Renewi te werk gaat met duurzaam afval verwerken Lukt het echter niet om uw vragen op te lossen? Neem dan gelijk contact op met Renewi.

Renewi bellen voor uw vragen

Voor persoonlijk contact met Renewi belt u met het Renewi telefoonnummer 0800-0130. U kunt Renewi bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Het Renewi telefoonnummer bellen is gratis.

Contact met Renewi via de sociale media

Renewi is ruimschoots vertegenwoordigd op de sociale media. Zo laat Renewi weten wat de laatste ontwikkelingen binnen het afvalbedrijf zijn op onder meer Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube. Voor Twitter hanteert Renewi het account @Renewi_NL, voor Facebook en Youtube @RenewiNL, voor LinkedIn @renewi-nl.

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Renewi contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 20-05 t/m 26-05-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Renewi contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *