Algemeen

Alles over Royal Air Maroc contact

Royal Air Maroc contact voor uw reis

Wilt u uw vlucht met Royal Air Maroc wijzigen of is er een Royal Air Maroc storing? Dankzij KlantenserviceGids.nl neemt u binnen een handomdraai met Royal Air Maroc contact op. KlantenserviceGids.nl brengt bedrijven en consumenten dichter tot elkaar door de contactgegevens makkelijk zichtbaar te maken. Organisaties hebben soms de neiging om hun telefoonnummers, adressen en andere informatie op meerdere webpagina’s te plaatsen, waardoor u als consument onnodig lang moet zoeken om een medewerker van een klantenservice te spreken. KlantenserviceGids.nl beschikt daarom over één grote verzamelportal met gegevens van klantenservices voor talrijke bedrijven. Van de Braun klantenservice om een vraag te stellen over uw artikelen tot het Basic Fit contact nummer om uw sportabonnement te wijzigen. Van het PostNL telefoonnummer om de status van uw pakket op te vragen tot de ABN AMRO contact informatie om uw bankzaken te regelen. Bekijk meteen hoe u met Royal Air Maroc contact opneemt via onze website.

Met Royal Air Maroc contact, de nationale Marokkaanse luchtvaartmaatschappij

Royal Air Marc, afgekort ook wel RAM, is de nationale vliegtuigmaatschappij van Marokko. De kern van de onderneming bevindt zich in Casablanca. Met Royal Air Maroc vliegt u op 15 binnenlandse bestemmingen in Marokko, maar maakt u ook gebruik van internationale lijndiensten naar Afrika, Europa, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Geregeld maakt de luchtvaartmaatschappij ook Hadj vluchten. Royal Air Maroc is voor 95,95 procent in handen van Marokko. De overige 2,86 procent van de aandelen behoren tot AirFrance-KLM. Doordat de luchtvaartmaatschappij van groot belang is voor Marokko, is een goede Royal Air Maroc klantenservice essentieel.

Royal Air Maroc bellen voor uw vragen

Het boeken van een vlucht kan tot allerlei vragen leiden. Heeft uw reis vertraging, wat is uw vluchtnummer en tot wanneer kunt u inchecken? Of u nu onderweg bent of thuis verblijft, u wilt op ieder moment toegang krijgen tot uw reisgegevens. U kunt daarom voor uw vragen terecht bij de Royal Air Maroc klantenservice. Of u nu persoonlijk reisadvies zoekt, vluchtgegevens wilt inzien of uw reservering wilt aanpassen, de klantenservice van Royal Air Maroc helpt u bij uw vragen. Ook kunt u met Royal Air Maroc bellen als u uw eigen stoelen wilt selecteren tijdens de vlucht. U belt hiervoor naar het Royal Air Maroc telefoonnummer 020 – 515 85 90. U kunt Royal Air Maroc bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. U betaalt hiervoor de lokale belkosten. Houd er wel rekening mee dat extra kosten in rekening gebracht kunnen worden voor bellen met een mobiele telefoon.

Antwoorden op de website van Royal Air Maroc

Voor uw vragen kunt u naast Royal Air Maroc bellen ook de website van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij bezoeken. Op de website kunt u per onderwerp antwoord krijgen, zoals over uw vluchtschema, reisdocumenten, bagage- en servicekosten en ticketverkoop. Verder vindt u een online contactformulier waarin u een klacht in kunt dienen bij de klantenservice van Royal Air Maroc. Daarnaast is er een formulier voor speciale assistentie aanwezig op de website of kunt u een terugbetalingsverzoek doen.

Contact met Royal Air Maroc op de sociale media

Stel uw vragen aan de Royal Air Maroc klantenservice via Twitter en Facebook onder @RAM_Maroc. Het webcare team streeft er naar om 24 uur per dag, 7 dagen per week uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u een mail sturen naar callcenter@royalairmaroc.com. Tot slot bevindt het kantoor van Royal Air Maroc zich op de Spuistraat 112-C te Amsterdam.

  Bel nu
Dienst Klantenservicegids BV [Honderd cpm ook na doorverbinden max 55 euro]
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Royal Air Maroc contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 30-01 t/m 05-02-2023

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Royal Air Maroc contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *