Algemeen

Alles over Tap portugal contact

Makkelijk en snel met TAP Portugal contact dankzij KlantenserviceGids.nl

Zoekt u het juiste vluchtschema voor uw vliegreis of heeft u vragen over online inchecken bij TAP Portugal? U neemt eenvoudig en snel met TAP Portugal contact op via KlantenserviceGids.nl. Bedrijven maken het consumenten vaak onnodig moeilijk om de correcte contactinformatie te vinden. KlantenserviceGids.nl is daarom in het leven geroepen. Op één eenvoudige website vindt u een uitgebreide verzameling aan adressen en telefoonnummers van uiteenlopende organisaties. Zo belt u met het PostNL telefoonnummer voor de status van uw bezorging, stelt u uw vragen over de energierekening met de Innova Energie contact informatie of neemt u met de Vriendenloterij contact op om uw abonnement te wijzigen. Van een winkel als de Primark Amsterdam klantenservice tot het FBTO contact nummer, u heeft binnen een paar tellen de juiste medewerker van de klantenservice aan de lijn. Lees snel verder hoe u met TAP Portugal contact opneemt.

 

Met TAP Portugal contact, de Portugese luchtvaartmaatschappij

Transportes Aéreos Portugueses, kortweg TAP Portugal, is de vliegtuigmaatschappij van Portugal. Op 14 maart 1945 werd de nationale luchtvaartmaatchappij opgericht, met als thuishaven de hoofdstad Lissabon. Al snel groeide de populariteit van de luchthaven. Zo beschikt TAP Portugal tegenwoordig over 71 vliegtuigen, waaronder de Airbus, Fokker, Embraer en Beechcraft. Hiermee vliegt de luchtvaartmaatschappij naar 61 bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika en Rusland. TAP Portugal heeft daarnaast een frequent flyer programma met de naam Miles & Go, waarmee u voor diverse voordelen spaart, zoals korting op vliegtuigtickets, voorkeurstoelen in het vliegtuig en andere extra´s tijdens het vliegen. TAP Portugal maakt bovendien deel uit van de Star Alliance. Wilt u meer algemene informatie te weten komen over TAP Portugal? Dan neemt u contact op met de TAP klantenservice.

 

Met FlyTAP contact? Kijk eerst op de website

Voordat u TAP Portugal gaat bellen, raden wij u aan om op de website van TAP Air Portugal contact te kijken. Op deze website vindt u uitgebreide informatie met antwoorden op veelgestelde vragen. Zo ziet u de bestemmingen van TAP Portugal staan, vindt u hoe u uw vlucht kan boeken of leest u hoe u een stop-over tijdens uw reis in Lissabon kunt maken. Ook beheert u op de website uw boeking, regelt u de restitutie van een geannuleerde vlucht en kunt u online inchecken. Heeft u nadat u de website hebt bezocht nog altijd onbeantwoorde vragen, dan kunt u natuurlijk met TAP Portugal contact opnemen.

 

Bellen met TAP Portugal voor contact

TAP Portugal hecht veel waarde aan een goede klantenservice. Daarom is de TAP Portugal klantenservice op meerdere manieren te bereiken. De klantenservice bestaat uit meerdere afdelingen, zoals het contact center, de customer care afdeling, de ticket sales office en de gevonden voorwerpen afdeling. Voor uw reguliere vragen neemt u met TAP contact op via het contact center. U kunt hiervoor TAP Portugal contact bellen op het telefoonnummer 0900 263 58 27. Het telefoonnummer is iedere dag bereikbaar van 09:00 tot 20:00 uur.

 

TAP Portugal mailen voor uw vragen, opmerkingen of klachten

Wilt u uw vragen, opmerkingen of klachten schriftelijk indienen, dan biedt het TAP Portugal contactformulier op de website uitkomst. U kunt hier per onderwerp aangeven waar uw kwestie precies over gaat. Door uw reserveringsn- of ticketnummer op te geven, kan de TAP klantenservice u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Ook is TAP Portugal bereikbaar op de sociale media. Zo vindt u de TAP Portugal klantenservice op Twitter en Facebook onder het account @TAPAirPortugal

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Tap portugal contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 19-02 t/m 25-02-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Tap portugal contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *