Algemeen

Alles over Vakantieveilingen contact

Meteen met Vakantieveilingen contact dankzij KlantenserviceGids.nl

Wilt u meer weten over uw gewonnen veilingen op Vakantieveilingen.nl? Of wacht u op de levering van een bepaald product van de website? KlantenserviceGids.nl brengt u eenvoudig met Vakantieveilingen in contact, zodat uw vragen meteen worden beantwoord. Bedrijven en organisaties maken het veelal onnodig ingewikkeld om met de klantenservice contact op te nemen. Dankzij KlantenserviceGids.nl bespaart u veel tijd en moeite bij het vinden van het juiste contacttelefoonnummer. Op onze website vindt u een uitgebreide database aan klantenservices van duizenden bedrijven in Nederland. Zo neemt u met de Primera klantenservice contact op om te vragen naar de openingstijden van het filiaal, neemt u bij een Vodafone storing contact op met een van de medewerkers of helpt de Essent klantenservice u bij het wijzigen van uw energiecontract. Lees snel verder hoe u de klantenservice van Vakantieveilingen kunt bereiken.

Met Vakantieveilingen contact over uw uitjes

Vakantieveilingen.nl is dé plek waar u voordelige uitjes kunt vinden om nieuwe ervaringen op te doen. Van oorsprong werd de website opgezet als test, om te onderzoeken of een online veiling voor reizen een succes zou worden. De website bleek een immens succes. Vakantieveilingen werd steeds populairder en biedt tegenwoordig een uiteenlopend aanbod aan uitjes, vakanties en cadeaus aan. In 2010, 2011, 2012 en 2013 werd Vakantieveilingen door consumenten uitgeroepen tot website van het jaar. Bovendien beschikt de online reiswebsite over het waarborg voor thuiswinkelen en het keurmerk van online veilen. Met duizenden veilingen die iedere dag live plaatsvinden heeft eenieder een kans om een prachtig evenement, vakantie of ticket te boeken. Vanwege de enorme omvang van het bedrijf is een goed bereikbare klantenservice bij Vakantieveilingen echter een must.

Bellen naar het Vakantieveilingen telefoonnummer

Wilt u voor uw vraag, opmerking of klacht een persoonlijk gesprek met een medewerker van de Vakantieveilingen klantenservice hebben? Of is er een storing bij Vakantieveilingen, waardoor er iets mis is gegaan bij het boekingsproces? Bel dan het Vakantieveilingen telefoonnummer 020-7605070. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Ook in het weekend kunt u het Vakantieveilingen telefoonnummer bellen van 10:00 tot 17:00 uur. U betaalt voor het bellen de gebruikelijke lokale telefoonkosten.

Contact met Vakantieveilingen via de website

Voordat u met het Vakantieveilingen telefoonnummer belt, is het een aanrader om de website van de Vakantieveilingen te bezoeken. Op de website vindt u de meest voorkomende vragen met bijbehorende antwoorden, waardoor u uw vraag wellicht al kunt beantwoorden. De vragen zijn in categorieën opgedeeld, zodat u snel en eenvoudig uw onderwerp kunt selecteren. Daarnaast kunt u online met Vakantieveilingen contact opnemen door middel van het contactformulier op de website. Zoekt u het postadres van Vakantieveilingen? U verstuurt een brief naar p/a Emesa Nederland BV, Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht.

 

  Bel nu
Klantenservices - Telefoonnummers - Adressen - Storingen - Openingstijden

Overzicht Vakantieveilingen contact

Actuele storingen Geen storingen bij ons bekend
Reviews  Geen reviews ingegeven
Nu bereikbaar 9:00 - 20:00 uur
Bel de klantenservice Tijdelijk niet beschikbaar.

Openingstijden

Deze week: 19-02 t/m 25-02-2024

Maa9:00
17:00
Din9:00
17:00
Woe9:00
17:00
Don9:00
17:00
Vri9:00
17:00
ZatGesloten
ZonGesloten

Deze openingstijden zijn niet geverifieerd.

Ons team heeft van alle organisaties op KlantenserviceGids.nl gekeken of de openingstijden van de klantenservice vindbaar zijn. Wanneer we deze hebben gevonden, vindt u deze terug in ons widget. In dit geval is het onduidelijk of niet vindbaar of de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Wij adviseren u via de webcare kanalen contact te zoeken met de klantenservice van deze organisatie.

Vakantieveilingen contact
Gemiddelde beoordeling door onze bezoekers

Algemene indruk van
de klantenservice
0
van 10
Bereikbaarheidvan
de klantenservice
0
van 10
Serviceniveau van
de klantenservice
0
van 10
Gemiddelde score van
de klantenservice
0
van 10

Onze reviews

Ingegeven reviews

Er zijn nog geen reviews ingegeven. Laat jij als eerste een review achter?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *